جدیدترین اخبار :
  • چابهار، قطب تولید و صادرات دریامحور؛ توسعه صنایع و مزیت‌های لجستیکی
  • برنامه‌هایی در جهت توسعه تعاملات تجاری با اوراسیا | چابهار، کانون جدید سرمایه‌گذاری در ایران
  • گام بلند نخستین تولیدکننده فریم عینک ایران در مسیر خودکفایی
  • مرز ریمدان نقطه اتصال اروپا، ترکیه و ایران به پاکستان و چین
  • تأکید بر گسترش همکاری ایران و ترکیه در بخش مناطق آزاد
آخرین توصیه «شهید جمهور» در جلسه ستاد اقتصادی دولت؛

طبق ماده65 دستگاه‌ها باید اختیارات خود را به مناطق تفویض کنند

اقتصادی | تاریخ خبر : 3/03/22 | تعداد بازید :761
نماینده ویژه رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی: شهید آیت الله رئیسی در نشست 18 اردیبهشت ستاد اقتصادی دولت با موضوع مناطق آزاد کشور دستور دادند ماده 65 احکام دائمی برنامه توسعه کشور باید اجرا شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از سازمان منطقه آزاد اروند، حجت الله عبدالملکی افزود: با صدور بخشنامه جدید مدیریت مناطق آزاد یکپارچه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه همه اجزای دولت با هم هماهنگ هستند، افزود: شهید آیت الله رئیسی در نشست 18 اردیبهشت ستاد اقتصادی دولت با موضوع مناطق آزاد کشور دستور دادند ماده 65 احکام دائمی برنامه توسعه کشور که مدیرعامل مناطق آزاد را بالاترین مقام اجرای دولت در آن منطقه می داند، باید اجرا شود.

عبدالملکی گفت: براساس این دستور همه دستگاه‌ها باید اختیارات خود را تفویض کنند.

وی بیان داشت: بخشنامه تکمیلی در این خصوص تدوین شده است و چند روز پیش در راستای دستور رئیس جمهور شهید و اجرای ماده 65 ابلاغ شده است؛ همکاران در مناطق آزاد کشور با تعامل پیگیری مدیریت یکپارچه در مناطق آزاد هستند.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل